1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rıza Çalımbay'dan ilginç açıklama!
Rıza Çalımbay'dan ilginç açıklama!

Rıza Çalımbay'dan ilginç açıklama!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'a bir gün başkan, yönetici veya teknik direktör olarak dönebileceğini söyledi!

A+A-

Göktürk FIRAT - Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi tarafından Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Salonu'nda düzenlenen sohbet toplantısında konuşan Çalımbay, Beşiktaş'ta başarılı olduğu bir dönemde görevi bıraktığını hatırlatarak, ''Başarısız olduğumuz için değil, yönetimin bize desteği olmadığı için görevi bırakmak zorundaydık. Yönetimden ayrılan Murat Aksu, bizim o dönemde yaşadığımız sıkıntıları en iyi bilen isimlerden bir tanesidir. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e kırgınım. Ben görevden ayrıldıktan sonra yapmaması gereken açıklamaları oldu. Biz kendilerine hiçbir zaman bir daha göremeyeceği başarılar yaşattık. Özellikle kalecisiz 4-3 kazandığımız Fenerbahçe maçı, hiçbir zaman hafızlardan silinmeyecektir. Bunları düşünüp konuşmalarını dikkatli yapması lazımdı. Önümüzdeki yıllar ne olacak, bilmiyorum. Ama Beşiktaş'a bir gün başkan, yönetici veya teknik direktör olarak dönebilirim'' dedi.
Ligin ikinci yarısında final niteliğinde 17 maç oynayacaklarını ifade eden Çalımbay, "Çaykur Rizespor, ligin ilk yarısında Kayseri Erciyesspor'dan sonra en fazla mağlup olan ikinci takım. İlk önce sistemimizi buna göre ayarlayıp bu sorununu çözmemiz gerekiyor. Antalyaspor ve Sivasspor maçlarını kazanmamız halinde üst sıralara oynayacağımıza inanıyorum. İkinci yarıda oynayacağımız ilk 5 maç hedefimizi belirleyecek'' diye konuştu.
Hedefleri olan bir teknik adam olduğunu kaydeden Çalımbay, "Hedefleri olanlarla her zaman çalışırım. Başkanımız Ekrem Cengiz ile konuştuk. 'Eğer gelecek yıl hedef yoksa ben yokum' dedim. Bana gelecek için büyük hedefleri olduğunu söyledi. Anadolu'da bir takıma şampiyonluk yaşatmak istiyorum. Bunu da Çaykur Rizespor ile başarmak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum