1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize, Kasımpaşa'ya hazırlanıyor
Rize, Kasımpaşa'ya hazırlanıyor

Rize, Kasımpaşa'ya hazırlanıyor

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, sergiledikleri oyana göre aldıkları sonuçların çok kötü olduğunu söyledi.

A+A-

Çaykur Rizespor gelecek hafta sahasında karşılaşacağı Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Manisaspor ve Konyaspor maçında iyi oyun oynadıklarını fakat kalecilerin performansından dolayı mağlubiyet aldıklarını söyledi. Beşiktaş maçında da iyi bir oyun sergileyerek mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Teknik Direktör Susiç, "Ardından oynadığımız Vestel Manisaspor ve Konyaspor maçında da iyi oyun sergiledik fakat kalecilerimizin performansının düşük olması nedeniyle mağlubiyetle sahadan ayrıldık. Sergilediğimiz oyuna göre aldığımız sonuçlar çok kötü oldu." diye ifade etti.

Teknik Direktör Susiç, "Yerimizde kalmamız veya yukarı doğru çıkmamız için, evimizde 3 maçı alıp dışarıda da 1 puan almalıyız. Benim hesaplarıma göre 9 veya 10 puan almamız gerekiyor. Bu puanlara almak zorundayız. Eğer iyi bir performans gösterirsek bu puanları rahatlıkla toplarız." şeklinde konuştu. Çaba göstermelerine rağmen Süper Lig'de başarı gösteremediklerini kaydeden Susiç, kupada şanslarının olduğunu ve bunu iyi değerlendireceklerini vurguladı.

Transfer döneminde çok fazla oyuncu almayı düşünmediklerini ifade eden Susiç açıklamasına şöyle devam etti: "Sadece deplasmanlarda oynadığımız maçlarda çok hızlı bir forvet oyuncusuna ihtiyacımız var. Bir veya iki oyuncu alırım. Şuan düşündüğümüz bir isim yok. Yerli veya yabancı olmasına da karar vermedik. Biz hem iyi hem ucuz futbolcu istiyoruz. Ocak ayında da bunu bulamayız. Benim için önemli olan sakatlığı bulunan Altan ve Serhat sağlığına kavuşarak takıma dönsün. Ben başka bir şey istemiyorum. Bizim futbolcularımız bize yeter."

Mehmet Cengiz tesislerinde teknik direktör Saffet Susiç'in yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları devam eden Anderson, Altan ve Serhat katılmadı. Yeşil-mavili futbolcular koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı. Kaleci Metin Aktaş ve Mertgül ise takımdan ayrı çalıştı. Yeşil-Mavililer, Sivasspor maçı hazırlıklarına yarın da devam edecek. Yaklaşık bir buçuk saat süren çalışma yarı sahada yapılan iki grup halindeki pas çalışmasıyla devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız