1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize, Sivas'tan Anderson'u aldı
Rize, Sivas'tan Anderson'u aldı

Rize, Sivas'tan Anderson'u aldı

Rizespor'un 14 günlük Antalya kampı bugün sona erdi. Rize, Sivasspor' un Brezilyalı santrforu Anderson Ricardo Dos Santos ile anlaşmaya vardı.

A+A-

Anderson' la yarın 2.5 yıllık sözleşme imzanalacağı belirtilirken, yeşil mavililer üç gün izin yaptıktan sonra Rize' de bir araya gelecek.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ellerindeki kadroyla iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek ligin ikinci yarısına hazır olduklarını söyledi. Takımdaki mevcut oyuncuların ellerinden gelenin en iyisini yaptığını ifade eden Çalımbay, "Kampımızda tek sıkıntıyı transferlerde geç kalmakta yaşadık.Gelecek oyuncuda takıma alışmak için zaman sıkıntısı yaşayacaktır" dedi.
Rıza Çalımbay, hazırlık maçlarında aldıkları kötü sonuçların kimseyi üzmemesi ve endişeye sevk etmemesi gerektiğini belirterek "Biz bu hazırlık maçlarında takımda yeni oluşum ve bir çok oyuncuyu tanımamandan dolayı herkese şans vermek istedim onun için sonuçları önemsemiyorum" dedi.
Bu arada Çalımbay'ın yönetime verdiği 3 forvet oyuncudan birinin alınmasını kesin istemesinden sonra harekete geçen yeşil mavili ekibin yönetimi Cenk'in yanı sıra Portekiz' de Naval takımında oynayan Alexandre Nei ve Polanyalı golcü Lukas Sosin ismini değerlendirerek Sosin'de karar kıldı ve bu oyuncuyu almak için harekete geçti. Çaykur Rizespor, Kıbrıs Rum Kesimi'nin Limassol takımında forma giyen Polonyalı oyuncu Sosin'i kadrosuna dahil etmeyi hedefliyor. Yeşil mavililer kampın son gününde ise Sivasspor'un Brezilyalı santrforu Anderson Ricardo Dos Santos ile anlaşmaya vardı. Anderson' la yarın 2.5 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız