1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize 2 takımla 3. Lig'i zorluyor
Rize 2 takımla 3. Lig'i zorluyor

Rize 2 takımla 3. Lig'i zorluyor

Rize’yi 3. Lig'e Terfi müsabakalarında temsil edecek olan Çaykur Çayspor ile İyiderespor takımları kamp ve hazırlık çalışmalarını devam ettiriyor.

A+A-

İlyas GÜR - Rize’yi 3.lig terfi müsabakalarında temsil edecek takımlar çalışmalarını sürdürüyor. Rize 1. amatör kümede namağlup şampiyon olan Çaykurspor 10 gün kamp yaparak Rize’ye döndü. 9 Mayıs’ta başlayacak terfi müsabakalarına kadar çalışmalarını Rize’de sürdüreceklerini söyleyen Çaykurspor Genel kaptanı Ziya Aksoy, hedeflerinin bu yıl 3.lige yükselmek olduğunu ifade ederek,

“Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl yakalayacağımıza inanıyorum. Sezon öncesi iyi bir takım kurduk. Rize 1. amatör kümede namağlup şampiyon olduk. 9 Mayıs’ ta başlayacak 3. lig terfi maçlarına kadar çalışmalarımızı Rize’de sürdüreceğiz. 9 Mayıs’ta Ordu’da başlayacak 3. lig terfi müsabakalarında bizim grupta Giresun Acarlarspor, Tokat Erbaaspor, Amasya Şekerspor, Trabzon Söğütlü Belediyespor, Trabzon Çarşıbaşıspor ve Sivas Belediyespor yer alıyor” dedi.

3.lig terfi müsabakalarında Rize’yi temsil edecek diğer takım İyiderespor ise çalışmalarını Rize’de sürdürürken Kulübü Başkanı Saffet Mete, 2-6 mayıs tarihleri arasında Giresun’da başlayacak terfi müsabakalarında 3. lige çıkmayı hedeflediklerini belirterek, “Tecrübeli bir kadromuz var. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Takımıma güveniyor, 3’üncü lige çıkacağımıza inanıyorum” dedi. İyiderespor’un grubunda; Samsun Çarşambaspor, Erzurum 3 Mart Aşkalespor, Erzincan Belediyespor, Bayburt Özelidarespor, Ordu İkizce Belediyespor ve Sivas Demirspor yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum