1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize AKP, Başbakan için çalışıyor
Rize AKP, Başbakan için çalışıyor

Rize AKP, Başbakan için çalışıyor

Ak Parti Rize 1. sıra milletvekili adayı Ali Bayramoğlu, Başbakan Erdoğan'a memleketinden en yüksek oyu alarak destek olacaklarını söyledi.

A+A-

AK Parti 1.sıra milletvekili adayı Bayram Ali Bayramoğlu, Başbakan Erdoğan'ın memleketinde 3-0'lık sonucun yeterli gelmeyeceğini, aynı zamanda en yüksek oy oranıyla Ankara'ya gitmek için çalıştıklarını söyledi.
Ak Parti Rize 1. Sıra Milletvekili adayı Bayram Ali Bayramoğlu, Pazar ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti. Esnafları gezen Bayramoğlu Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Hatırnaz ile bir süre sohbet eden Bayramoğlu daha sonra Pazar Vergi Dairesi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Sokaklarda vatandaşların sorunlarını dinleyen Bayramoğlu, daha sonra Pazar İlçe teşkilatı ile birlikte Irmak köyü, Zafer ve Kirazlık mahallelerini ziyaret etti.

Bayram Ali Bayramoğlu "Size boş vaadlerde bulunanlara inanmayın. Başbakanımızın memleketinde 3 milletvekilini en yüksek oy oranıyla meclise göndererek İlimizde kendisine sahip çıktığımızı göstermeliyiz. Bizi yok yere eleştirenlere siz de kendi dönemlerinde neler yaptıklarının hesabını sorun. Bu işler kavga, dövüşle olmuyor. Bu bir gönül işi. Biz Türkiye ve Rize için gönlümüzü ve bedenimizi ortaya koyduk. Bize destek olun. Ak Parti tek başına iktidar olacaktır. Bu güce siz de Rize'den destek verin." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum