1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize Antalya'dan puan kopardı
Rize Antalya'dan puan kopardı

Rize Antalya'dan puan kopardı

Rizespor, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı

A+A-

ANTALYA (AA) - Süper Lig'in 13. haftasında Bitexen Antalyaspor ile Çaykur Rizespor 0-0 berabere kaldı.

rz4-086.jpg

15. dakikada Emirhan Topçu'nun pasında ceza sahasında topla buluşan Olawoyin'in şutunda, meşin yuvarlak üst direkten döndü.
30. dakikada Buksa'nın ceza sahası sol çaprazdan şutunda kaleci Gökhan Akkan gole izin vermedi.
32. dakikada Safuri'nin sağ çaprazdan serbest vuruşla ceza sahasına gönderdiği ortaya iyi yükselen Veysel Sarı'nın kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.

rz5-049.jpg

39. dakikada Buksa'nın ceza alanı sol çaprazdan şutunda, kaleci Gökhan Akkan topu uzaklaştırdı.
45+1. dakikada Zeqiri'nin ceza sahasından şutunda kaleci Leite golü engelledi.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

rz3-112.jpg

58. dakikada Shelvey'in sol kanattan ortasında ceza sahasında topla buluşan Olawoyin'in şutunda, kaleci Leite meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
59. dakikada Erdoğan Yeşilyurt'un ceza sahası sol çaprazdan şutunda kaleci Gökhan Akkan topu kornere çeldi.
60. dakikada Safuri'nin sol kanattan ortasıyla gelişen atakta ceza alanında topu kontrol eden Veysel Sarı'nın şutunda, kaleci Gökhan Akkan meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
88. dakikada Jehezkel'in ceza sahasından şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
90+4. dakikada Jehezkel'in sol kanattan ortasına ceza alanında iyi yükselen Van de Streek'in kafayla şutunda top üstten dışarıya gitti.
Karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı.

rz2-115.jpg

Stat: Corendon Airlines Park Antalya
Hakemler: Turgut Doman, Samet Çiçek, Murat Temel
Bitexen Antalyaspor: Leite, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Ömer Toprak (Dk. 74 Naldo), Güray Vural (Dk. 45 Erdoğan Yeşilyurt), Saric, Erdal Rakip (Dk. 74 Kaluzinski), Jehezkel, Safuri (Dk. 61 Van de Streek), Larsson (Dk. 73 Assombalonga), Buksa
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Eray Korkmaz, Mocsi, Emirhan Topçu (Dk. 87 Anıl Yaşar), Halil İbrahim Pehlivan, Shelvey, Mithat Pala, Benhur Keser (Dk. 70 Sauerbeck), Olawoyin (Dk. 87 Alikulov), Zeqiri (Dk. 81 Faye), Minchev
Sarı kartlar: Dk. 24 Olawoyin, Dk. 30 Shelvey, Dk. 76 Mocsi, Dk. 85 Emirhan Topçu, Dk. 86 Mithat Pala (Çaykur Rizespor), Dk. 75 Kaluzinski (Bitexen Antalyaspor)

rz1-130.jpg

Antalyaspor-Çaykur Rizespor maçının ardından

- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut: - "75 dakika takımımdan memnunken, son 15 dakika bu kadar baskı yememeliydik"

palut-001.jpg

Süper Lig'in 13. haftasında konuk olduğu Bitexen Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut, maçın ilk 75 dakikasında takımın oyunundan memnun olduğunu söyledi.
Palut, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Antalya'da zor bir maç olacağını öngördüklerini belirtti.
Mücadelenin ilk yarısı bütün istediklerini sahaya yansıttıklarını ifade eden Palut, "Son 15 dakika Antalyaspor üzerimize baskı kurdu. 75 dakika takımımdan memnunken, son 15 dakika bu kadar baskı yememeliydik." dedi.
Palut, öte yandan Antalyasporlu Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu ve kayınpederini trafik kazasında kaybettikten sonra bugün yeniden yeşil sahaya dönmesinin kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

- Bitexen Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Carlos Valado Tralhao: - "Üç puana yakın olan taraf bizdik. Bir puandan da şikayetçi olacak değiliz"
Bitexen Antalyaspor'da teknik sorumlu Joao Carlos Valado Tralhao, üç puana yakın tarafın kendileri olduğunu söyledi.
Tralhao, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün zor bir maçı daha geride bıraktıklarını belirtti.
Mücadelenin ilk yarısı rakibe üstünlük sağlayamadıklarını anlatan Tralhao, "İkinci yarıda kendimiz gibi oynadık, rakibimize de bunu kabul ettirdik. İkinci yarı gol pozisyonları bulduk, oynadık. Üç puana yakın olan taraf bizdik. Bir puandan da şikayetçi olacak değiliz. Ligde her takım her takımı yenebiliyor. Galibiyete yakın olan tarafken fırsatları değerlendiremedik." diye konuştu.
Tralhao, ligin 14. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapacakları maçtan üç puan kazanmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız