1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize balıkçı barınağında çirkinlik
Rize balıkçı barınağında çirkinlik

Rize balıkçı barınağında çirkinlik

Rize şehir merkezinde, hastaneler karşısında bulunan balıkçı barınağındaki derme çatma kayıkhaneler çirkin görüntülere neden oluyor.

A+A-

Mustafa BAYRAK
Şehir merkezi 100. Yıl parkı önünde bulunan balıkçı barınağı yeşili ile ünlü Rize’de görüntüyü bozarken barınağın pislik içinde olması da dikkat çekiyor. Sahil dolgu çalışmaları sırasında yapılan balıkçı limanında tekne sahiplerinin derme çatma barakalar inşa etmesi hem sahil hem de Rize’nin güzelliğini bozuyor.

Şehir merkezinde pislik yuvası haline gelen barınağın modern hale getirilmesini isteyen vatandaşlar “Burada Rize’mize yakışmayan bir görüntü var. Batakhane gibi. Belediyenin buraya el atmasını bekliyoruz. Balıkçı barınağı değil, adeta mikrop yuvası. Derme çatma yapılardan oluşan bu yerin modern bir kayıkhane haline getirilmesi uygun olacak” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum