1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Baro Başkanının adını kullanarak tehdit ve şantaj!
Rize Baro Başkanının adını kullanarak tehdit ve şantaj!

Rize Baro Başkanının adını kullanarak tehdit ve şantaj!

Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, bir takım kişiler tarafından kendi adını kullanarak vatandaşlara yönelik tehdit ve şantaj girişiminde bulunulduğunu duyurdu.

A+A-

Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, sosyal medya hesabından "kamuoyuna duyuru" başlığıyla yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: "Dün akşam itibariyle, farklı bir telefon numarası kullanmak sureti ile birçok kişiye benim adımı kullanarak tehdit ve şantaj girişiminde bulunulmuştur. Mesaj gönderilen arkadaşlardan tespit edebildiğimiz kişiler ile birlikte bugün Rize Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat edilerek şikayet yoluna gidilmiştir. Benim bilgim dahilinde olmadan ismim kullanılarak gerek telefondan arayarak gerekse mesaj göndererek yapılan tehdit ve şantaj girişimine itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarım."

Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünün inceleme başlattığı öğrenilirken, tehdit ve şantaj girişiminde bulunulan kişilerin Rize Barosuna kayıtlı avukatların olması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız