1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize BBP'de kongre heyecanı
Rize BBP'de kongre heyecanı

Rize BBP'de kongre heyecanı

BBP Rize Merkez İlçe Başkanlığı için yapılan kongrede başkanlığa Haluk Yılancı seçilirken, yönetim kurulu üyelikleri de yeniden oluşturuldu.

A+A-

DİLEK ASLAN
Büyük Birlik Partisi Rize ili 4. Olağan Kongresi parti binasında büyük bir katılımla gerçekleşti. Kongreye eski il başkanı Süleyman Sırrı Karali, eski ocak başkanları Tuncay Şan ve Yunus Emre Köseoğlu, bölge müfettişi Hızır Dil ve BBP Rize İl Başkanı Nusret Kaya katıldı.
BBP Rize il Başkanı Nusret Kaya, BBP hareketinin bir ülke hareketi olduğunu ifade ederek, "Bizim hareketimizde vatanın birliğini savunmak, vatanın içinde yaşayan insanların inanç birliği ile birbirleriyle kenetlenmesi, vatanın birliğini savunmak için gerekirse kanının son damlasına kadar akıtma azmi vardır" dedi.
Yapılan kongrede BBP Rize Merkez İlçe Başkanlığına Haluk Yılancı seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Serdar Serdar, idris Gör, Timur Akbulut, Ali Kavalcı, Ergün Çakmakçı ve Şaban Yılmaz getirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız