1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Belediyesi 6 dükkanı sattı
Rize Belediyesi 6 dükkanı sattı

Rize Belediyesi 6 dükkanı sattı

Rize Belediyesi, Belediye Encümeni huzurunda yapılan açık artırma ile 6 işyerini sattı. Başkan Bakırcı kiracıların iş yerlerini satın almasını istedi.

A+A-

Rize Belediyesi halka açık olarak yaptığı ihalede altı iş yerini satışa sundu.
Rize Belediye Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan eski müftülük sitesi altında 3, belediye blokları altında 1 ve belediye blokları altında 2 adet iş yeri bugün Belediye Encümeni huzurunda yapılan açık artırma ile satıldı.
Yapılan ihale ile ilgili açıklamalar yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, belediyeye ait 6 iş yerini yasalara uygun ve herkese açık bir şekilde ihale ettiklerini belirterek,

“Açık artırma usulü ile yaptığımız ihalelerde en yüksek rakamı veren kişiler dükkânlarımızı satın aldı. Gönlümüz, dükkânlarımızda kiracı olanların, yerlerini satın almasından yanadır. Dükkân satışlarımız herkese açık bir şekilde devam edecektir. Buradan şunu hatırlatmak istiyorum; Yaptığımız ihalelerde bugüne kadar hiç rastlamadık, rastlayacağımızı da sanmıyorum. Fakat şaibe görürsem hem onay vermem hem de kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunurum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız