1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Belediyesi kemeri gevşetti
Rize Belediyesi kemeri gevşetti

Rize Belediyesi kemeri gevşetti

Rize Belediyesi, kaldırım işgalleri konusundaki tavissiz uygulamalarını askıya aldı. Kaldırımlar yine seyyarlar ile dükkan sahiplerinin işgalinde.

A+A-

Eyüp YAZICI - Özellikle kaldırım işgalleri ve kaçak yapılarla ilgili aldığı tavizsiz sert kararlarla gündeme gelen Rize Belediyesi’nin son zamanlarda bu tutumunda yaşanan gevşeme dikkatlerden kaçmıyor.
Geçtiğimiz yıl alınan sert tedbirlerle esnafın yaya kaldırımlarındaki işgalini sona erdiren Rize Belediyesi’nin tedbiri bırakmasıyla kaldırımlar yeniden eski haline döndü.

Yaya kaldırımlarının işgaliyle birlikte trafiğin yoğun olduğu Rize’de yayalar caddelerde yürümeye başladı.
Yaya kaldırımlarının işgal edilmesi ve belediye zabıtasının da olaya sessiz kalması değişik yorumlara neden oluyor. Vatandaşlar kaldırım işgallerinde belediyenin ilk zamanlardaki kararlılığından eser olmadığına dikkat çekerek, “Acaba ilk zamanlarda kararlılıkla yürütülen çalışmalar neden şimdi aynı ciddiyetle devam etmiyor? Yoksa seçim sürecine mi girildi. Sayın Başkan Halil Bakırcı’ya “İşgallere izin vermeyeceğiz” sözünü hatırlatmak istiyoruz.” Şeklinde konuştular.
Öte yandan 2 yıl önce Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın “Rize’de sıvasız ve boyasız bina kalmayacak” sözünü de hatırlatan vatandaşlar, geçen süre içerisinde bu sözü doğrulayacak çalışmalara rastlanılmadığını da ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum