1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Belediyesinin sünnet şöleni
Rize Belediyesinin sünnet şöleni

Rize Belediyesinin sünnet şöleni

Rize Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Sünnet Şenliği ile 481 çocuk ücretsiz sünnet ettiriliyor.

A+A-

Rize Belediyesi tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Toplu Sünnet Şöleni'nin 10.'su bugün başladı. Sünnet Şöleni nedeniyle Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde bir tören düzenlendi. Törene Rize Valisi Kasım Esen başta olmak üzere Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, bürokratlar, sünnet çocukları ve aileleri katıldı. Palyaço gösterisinin yapıldığı programda ünlü İlizyonist Sermet Erkin de bir gösteri sundu. Sahnede sigara içen Erkin, sigara ile yaptığı gösterinin bitiminde, "Ben sigarayı ve alkolü sevmem. Hayatımda hiç kullanmadım. Sigarayı sadece gösteri amaçlı kullanıyorum. Sigara ve alkol insan sağlığına zararlıdır. Bunları asla kullanmamak gerekir" dedi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı gösterilerin ardından sünnet olacak çocukların bir bölümüne Cumhuriyet Altını taktı. Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yaptığı açıklamada "Geleneksel hale gelen sünnet şölenimizin bu yıl 10.'sunu düzenliyoruz. Son üç yıldır katılım çok daha fazla oldu. Her geçen yıl da artmaya devam ediyor. Rize Belediyesi olarak sünnet çocuklarımızın elbiselerini hediye ediyoruz. Çocuklarımızın tümüne Cumhuriyet Altını hediye ediyoruz. Bunun yanında çocuklarımızı evlerinden araçlarla alıp, sünnet işlemi bittikten sonra evlerine araçlarımızla bırakıyoruz. Sünnet sonrası olası rahatsızlıklara karşı hekimlerimiz sağlık hizmetini ücretsiz olarak vermeye devam edecektir" şeklinde konuştu. Sünnet işlemlerinin bir hafta sürmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız