1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize Belediyespor Süper Lig'e çıktı
Rize Belediyespor Süper Lig'e çıktı

Rize Belediyespor Süper Lig'e çıktı

Rize Belediyespor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükseldi

A+A-

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off finali: - HDI Sigorta Yalova VİP: 62 - Rize Belediyespor: 70
- Rize temsilcisi final serisinde 3-0 öne geçerek Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükseldi...

ask2-003.jpg

YALOVA (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off finalinde rakibi HDI Sigorta Yalova VİP takımına 3-0 üstünlük kuran Rize Belediyespor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükseldi.

bask3-001.jpg

Play-off final serisinin üçüncü maçında HDI Sigorta Yalova VİP ile Rize Belediyespor, Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda karşılaştı.

bask4-001.jpg

İlk yarıyı 40-30 geride bitiren konuk takım, ikinci devrede etkili oyunuyla salondan 70-62 galip ayrıldı.

bask1.jpg

Seride durumu 3-0'a getiren Rize temsilcisi, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etme hakkı elde etti.

bask5-001.jpg

Maçın ardından Rize Belediyespor oyuncuları ve teknik heyeti büyük sevinç yaşadı.

bask6.jpg

Kupa seremonisinde play-off ikincisi HDI Sigorta Yalova VİP'e kupasını Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Serhan Antalyalı verdi.

bask7.jpg

Play-off şampiyonu Rize Belediyespor ise kupasını, Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Liglerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Dinçer'den aldı.

bask01.jpg

Bu arada Süper Lig'e veda eden Çaykur Rizespor, Basketbol Süper Lig’ine yükselen Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımı için kutlama mesajı yayımladı.

bask02.jpg

Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala matematiksel olarak düşmeyi garantileyen Çaykur Rizespor, bu yıl Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Rize Belediyesi Kadın Basketbol takımını yayınladığı bir mesaj ile kutladı. Çaykur Rizespor’un resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda “TKBL Play-Off Finali 3. maçında HDI Sigorta Yalova VIP’ı 70-62 mağlup ederek seride 3-0 öne geçen ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımı'nı tebrik ediyor, Süper Lig'de başarılar diliyoruz” ifadelerine yerildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum