1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Cumhuriyet Başsavcısı değişti
Rize Cumhuriyet Başsavcısı değişti

Rize Cumhuriyet Başsavcısı değişti

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, hakim ve savcıların görev yerinin değiştirilmesini içeren mazeret kararnamesi ile Rize Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

A+A-

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Sekücü'nün yerine Rize'ye kentte daha önce Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin, 9 ilin başsavcısını, adli yargıda 324, idari yargıda 61 hakim ve savcıyı kapsayan mazeret kararnamesi, Kurulun internet sitesinde yayımlandı.

Kararnameye göre, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak Rize Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken, Karabük’ün yeni Cumhuriyet Başsavcısı Alanya’da görev yapan Koray Kesgin oldu.

mehmet-patlak-001.jpg

MEHMET PATLAK KİMDİR?

29 Eylül 1978 yılında, Ordu ili Kumru ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladıktan sonra 2002 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Mardin Midyat Cumhuriyet Savcılığında göreve başlamış olup, sırasıyla Kastamonu Çatalzeytin Cumhuriyet Savcılığı, Rize Cumhuriyet Savcılığı yaptıktan sonra, 2014 yılı yaz Kararnamesi ile Osmaniye Kadirli Cumhuriyet Başsavcısı, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı ve Karabük Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaptı.

Evli ve iki çocuk babası Mehmet Patlak, hakim ve savcıların görev yerinin değiştirilmesini içeren mazeret kararnamesi ile Rize Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız