1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize D. Hastanesi'ne bağış
Rize D. Hastanesi'ne bağış

Rize D. Hastanesi'ne bağış

Rize Devlet Hastanesine Yol iş sendikasından 300 bin YTL bağış yapıldı. Bu para ile kalp damar ünitesinin cihazlarına yedek temini yapılacak.

A+A-

Dilek ASLAN -  Yol iş Rize şube başkanı Harun Erdoğan tarafından Hastanenin hesabına yatırılan paranın dekontu Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Arif Yılmaz’a teslim edildi.
Yol iş sendikası genel başkanlığından Rize Devlet hastanesi kardiyoloji servisine 300 bin YTL bağış yapıldı. Yol iş sendikası Rize şube başkanı Harun Erdoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi;


“Belediye meclis başkanımız Sayın Rahmi Metin ile Antalya’da Yol iş Sendikası genel başkanımızla tanışarak böyle bir yardım talep etmişti. Genel başkalığımız ise bu talebi değerlendirerek bize 300 bin YTL havale ettiler. Bizde bu parayı Rize Devlet Hastanesinin hesabına aktardık. İnşallah bu parayla hastaneye alınacak araç gereçlerle hastalarımız daha iyi ortamlarda sağlık hizmeti alacaklardır”

Rize Devlet Hastanesi başhekimi Prof. Dr. Arif Yılmaz ise yaptığı açıklamada bu paranın hastanenin kalp ve damar ameliyatlarında kullanılan cihazların yedeklerini temin etmek için harcanacağını belirterek, “Hastanemizin Kalp ve damar cerrahi servisinde yatan hastalarımız çok güzel şartlar altında tedavilerini oluyorlar. Ameliyatlarımız çok güzel geçiyor. Biz bu parayı ameliyathanede kullanılan cihazların yedeklerini temin etmek için kullanacağız. Şu anda ameliyathanemizde öyle cihazlarımız var ki her doktor bu şartlar altında çalışmak ister. Bize ne olur ne olmaz diye birer takım daha hastanemize bu cihazlardan kazandıracağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız