1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize dahil 6 ilde operasyon
Rize dahil 6 ilde operasyon

Rize dahil 6 ilde operasyon

Rize, İstanbul, Adana, Aydın, Batman İl Jandarma Komutanlıkları ve Karaman İl Emniyet Müdürlüğünce eş zamanlı düzenlenen operasyonda 12 şüpheli yakalandı

A+A-

Yunus Emre Aytekin - Burak Can Ekizoğlu
ANKARA (İHA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik düzenlenen 'Mercek-10' operasyonlarında 12 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

oper1-001.jpg

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından yaptığı paylaşımda; İstanbul, Adana, Aydın, Rize ve Batman İl Jandarma Komutanlıkları ve Karaman İl Emniyet Müdürlüğünce 'Mercek-10 Operasyonu' yapıldığını bildirdi. Operasyon çerçevesinde 65 adet namlu, 77 adet çeşitli tabanca parça ve tertibatı, 48 adet 9 milimetre çapında tabanca şarjörü ile 238 adet 9 milimetre ve 7,62 tabanca fişeği ele geçirildi.

silah2-002.jpg

Yerlikaya paylaşımda, ruhsatsız silah temin edenlerle ve silah kaçakçılarıyla mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

slh3-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız