1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Emniyeti mücadelede kararlı
Rize Emniyeti mücadelede kararlı

Rize Emniyeti mücadelede kararlı

Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, organize suç örgütlerinin Rize’nin huzurunu bozmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Makamında bugün bir basın toplantısı düzenleyen Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, organize suç örgütlerinin ensesinde olduklarını belirterek “İlimizde yaşanan asayiş olaylarındaki artış trendi durduğu gibi, olaylarda yüzde 15 oranında azalma kaydedilmiştir. İlimizde iki gün önce baba oğlun kurşunlanması, bıçakla yaralama gibi olaylar şehir merkezinde insanların yoğun olduğu noktalarda meydana gelmiştir. Bıçaklama olayının faili olaydan kısa süre sonra yakalanarak yargıya teslim edilmiştir. Bu tip basıt olaylar asla şehrimizin huzurunu kaçıramaz” dedi.
Organize suç örgütlerine yönelik operasyonlar da düzenleneceğini ifade eden Demirtaş “Kurşunlama olayının failleri en kısa sürede yakalanarak yargıya teslim edilecektir. Kurşunlama olayına karışan bir kişi, organize suç örgütüne üye olmak suçundan aranmakta olan bir şahıstı. Bunların ensesindeyiz. Organize suç örgütlerinin şehrimizin huzurunu bozmasına izin vermeyeceğiz. Bu konudaki kararlılığımızdan asla taviz vermeyeceğiz“ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum