1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Emniyeti'nden yeni çalışma
Rize Emniyeti'nden yeni çalışma

Rize Emniyeti'nden yeni çalışma

‘'Komşumuzu tanıyalım, çevremize sahip çıkalım’, ‘yaşam boyu eğitimde güvenlik’, ‘kapı zili’, ‘oyuncak tabanca bırakma'dan sonra....

A+A-

Rize Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince çeşitli faaliyetlerde bulunuluyor.

Rize Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Toplum Destekli Büro Amirliğince geçen yıl ''Komşumuzu Tanıyalım, Çevremize Sahip Çıkalım'', ''Yaşam Boyu Eğitimde Güvenlik'', ''Kapı Zili'', ''Oyuncak Tabanca Bırakma'' gibi çalışmalar yürütüldü.

''Kapı Zili'' projesinde 3 aylık bir süreçte bin 29 kişi ile anket yapan, okul ziyaretlerinde bulunan ekipler, ayrıca fakir öğrencilere giyecek yardımı yapma, cenaze törenlerine katılma, yaşlılara yardım etme gibi faaliyetlerde de bulundu.

Büro amirliğince bu yıl da emniyet ve Rize'yi tanıtan bir dergi çıkartma, kontör dolandırıcılığı ve çeşitli konularda uyarıcı broşür dağıtma gibi konularda çalışma yapılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum