1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Esnaf Odalar Birliği toplandı
Rize Esnaf Odalar Birliği toplandı

Rize Esnaf Odalar Birliği toplandı

Rize Esnaf Odalar Birliği Başkanlar Meclis Toplantısı bugün Rize Yakamoz Restoran'da 18 Oda'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

A+A-

Rize Esnaf Odalar Birliği Başkanlar Meclisi Toplantısı Rize’de yapıldı. Muammer Atılgan Başkanlığında 18 Oda'nın katıldığı toplantı Yakamoz Restoran’daki yemeğin ardından başladı. Olağanüstü Genel Kurul sonrası tüm odalara bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Rize Esnaf Odalar Birliği Başkanı Muammer Atılgan, “Görevi devraldıktan sonra ilk birlik toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bundan böyle her 3 ayda bir yasanın yüklediği yükümlülük gereği başkanlar meclisi toplanarak esnafımızın ve odalarımızın sorunları ile çözüm yolları değerlendirilecek." dedi. 

İlk toplantı olmasına rağmen yüksek bir katılımın olduğunu belirten Başkan Atılgan, "Bazı oda yetkilileri mazeret beyan ederek gelemediler. Bazı odalardan ise maalesef ne mazeret ne de vekili geldi. Esnafın sorunlarının çözüm yeri birliktir. Seçilerek yetki alan herkesin sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek esnafımızın hak ve yükümlülüklerine sahip çıkacaklarına inanıyorum” Dedi

Toplantıya katılan oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri hazırladıkları istek ve önerileri içeren dosyaları oda başkanı Muammer Atılgan’a teslim ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum