1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize İhlas'tan ziyaret trafiği
Rize İhlas'tan ziyaret trafiği

Rize İhlas'tan ziyaret trafiği

İhlas Holding Rize Temsilcisi Metin Güneş ve birim sorumluları Vali Kasım Esen ile Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş'ı makamlarında ziyaret etti.

A+A-

Özgür TEPE - Rize'de İhlas çalışanları Vali Kasım Esen ve İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş'ı makamlarında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Türkiye Gazetesi Rize-Artvin Dağıtım Sorumlusu Metin Güneş, Türkiye Gazetesi Reklâm Sorumlusu Erhan Eralkan, İhlas Pazarlama Rize Sorumlusu Hüseyin Aksu ve İhlas Haber Ajansı İl Temsilcisi Göktürk Fırat, Rize Valisi Kasım Esen ile Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş'ı makamlarında ziyaret ettiler.
 
Türkiye Gazetesi Rize-Artvin Dağıtım Sorumlusu Metin Güneş, Esen ve Demirtaş'a Rize'de yürüttükleri eğitim, basın ve sağlık hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Esen ve Demirtaş İhlas’ın hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirterek ekibe çalışmalarında başarılar dilediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız