1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize kapalı cezaevinin akıbeti ne?
Rize kapalı cezaevinin akıbeti ne?

Rize kapalı cezaevinin akıbeti ne?

Rize'nin Kalkandere ilçesinde yapımına karar verilen ancak müteahhidinin işi bırakması nedeniyle yarım kalan cezaevinin akıbeti merak konusu oldu.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Kalkandere ilçesi Hüseyin Hoca mevkiinde yapımına 2 yıl önce başlanan 450 kişilik L Tipi cezaevi geçen yıl müteahhidin işi bırakması nedeniyle yarım kaldı. Yeniden ihale edileceği belirtilmesine rağmen çalışmaların bir türlü başlatılamadığı cezaevi inşaatının akıbeti hakkında endişe duyduklarını ifade eden Rizeli vatandaşlar, tutukluların çevre il ve ilçelere gönderilmesi nedeniyle maddi ve manevi kayıplar yaşandığına dikkat çekerek bir an önce bu belirsizliğin çözülmesi gerektiğini vurguladılar.

Büyük bir bölümü tamamlanan cezaevinin çevre düzenlemesi ile bazı eksiklerinin kaldığını belirten vatandaşlar küçük bir gayretle inşaatın tamamlanarak hizmete girebileceğini ifade ederek yetkililerin bu konuda çalışma başlatmasını istediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum