1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Kızılay'dan Bakırcı'ya ziyaret
Rize Kızılay'dan Bakırcı'ya ziyaret

Rize Kızılay'dan Bakırcı'ya ziyaret

Rize Kızılay Şubesi olağan genel kurulunun ardından, yeni yönetim kurulu üyeleri Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı makamında ziyaret etti.

A+A-

Mehmet Nuri GEZMİŞ başkanlığında Başkan BAKIRCI’yı ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri desteklerinden dolayı başkan BAKIRCI’ya teşekkür ettiler. Ziyaretle ilgi bir açıklama yapan Mehmet Nuri GEZMİŞ; “ Biz göreve geldikten bu yana başkanımızdan sürekli destek gördük. Kan alma arcımızın park sorunundan çadır kurmaya kadar bütün sıkıntılarımızla elinden geldiğince yakından ilgilendi. Kızılay tek başına çok büyük işler başaracak güçte bir kuruluş değildir. Büyük işleri kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket ederek başarabiliriz. Bunun güzel örneklerinden biri Rize Belediyesidir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız