1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Lisesi Mezunları buluştu
Rize Lisesi Mezunları buluştu

Rize Lisesi Mezunları buluştu

Rize Lisesi mezunlarının tertiplediği 1. mezunlar buluşması Rize’de gerçekleştirildi.

A+A-

İlk gün Çayeli Grand Çavuşoğlu Otel’de yapılan program, organizasyon komitesinin konukları saygı duruşuna davet etmesi ve ardından söylenen İstiklal Marşı ile başladı.

 Daha sonra yine organizasyon komitesinin Ankara, İstanbul, Antalya, Samsun, Ordu ve diğer illerden gelen konuklarla birlikte söylediği ‘ARKADAŞ’ şarkısı tüm mezunlara duygu dolu anlar yaşattı. 

37931

Programa katılan her dönemden mezunlar, çok sıcak bir ortamda hep birlikte yemek yedikten sonra, müzik eşliğinde horon oynayıp şarkılar söyleyerek stres attı. Havai fişek gösterileri ile devam eden gecede eski mezunlar ve aileleri unutulmaz anlar yaşadı.

37932

Daha sonra organizasyon komitesi; Rize Lisesi’nde de derslerine giren öğretmenlerini sahneye davet ederek kendilerine teşekkür ederek çiçek sundular. 

Rize Lisesi mezunları, 2. gün ise Dursun Kaptan Gemisi ile Gündoğdu’dan başlayan deniz turuna çıktılar.

37933

Dursun Kaptan gemisinde buluşan eski mezunlara, deniz turu sırasında Belediye Başkanı Halil Bakırcı da eşlik ederek sevinçlerini paylaştı. Bol bol sohbet edilen deniz turunda, Bakırcı’nın da eşlik ettiği horon ilgi çekti. Yöresel yemek ikramında da bulunulan gemi turunda, mezunlar bol bol fotoğraf çekildiler. Gündoğdu, Çayeli ve Pazar kıyılarını turlayarak tekrar Gündoğdu’da bitirilen deniz turu sonrasında mezunlar, araçlarla Rize Lisesi'ne geldiler. 

37934

Rize Lisesi’nde kendilerini karşılayan Müdür Ali Kuleci tarafından mezunlara, yeni yapılan okul gezdirildi. Düzenleme komitesinin mezunlara sıcak simit, yöresel koloti peyniri ve çay ikram etmesinin ardından tulum ve yöresel mızıka eşliğinde horonlar oynandı. Gitar ve bağlama eşliğinde Rize Lisesi girişinde bulunan meşhur ıhlamur ağacının altında mezunlar hep birlikte şarkılar söylediler.

37935

Aradan geçen 30 yılı aşkın bir zaman sonrasında Rize Lisesi mezunlarının 1. buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı. Uzun yılların ardından geçmişe yapılan bu yolculuk, eski mezunlara eşsiz bir nostalji yaşattı.

Dayanışmanın ve geçmişi yad etmenin en güzel örneklerinin sergilendiği etkinlik, gelecek yıl yeniden tekrarlanması temennisiyle sonlandırıldı.

37936

37937

37938

37939

37940

37941

37942

37943

37944

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum