1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE MEDYA DERNEĞİ HIZLI BAŞLADI
RİZE MEDYA DERNEĞİ HIZLI BAŞLADI

RİZE MEDYA DERNEĞİ HIZLI BAŞLADI

6 ay önce kurulan Rize Medya Derneği (RİMED) ilk kongresini flaş katılımlarla gerçekleştirirken başkanlığa AA Rize temsilcisi Muhittin Sandıkçı seçildi

A+A-

Rize Medya Derneği (RİMED) Başkanlığına Muhittin Sandıkçı seçildi.

Çayeli’nde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında, kurucu Başkan Turgay Ayhan, basın camiasında birlik ve bütünlüğü sağlamak için RİMED’i kurduklarını, gelinen noktada olağan kongre ile birlikte derneğin asıl amacına ulaşması için önemli adımların atıldığını vurgulayarak bu yolda katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

muhittinsandikci.jpg

Görüş ve önerilerin ardından tek liste ile seçime gidilen kongrede, Anadolu Ajansı Rize İl Sorumlusu Muhittin Sandıkçı oybirliği ile Rize medya Derneği başkanlığına seçildi.
Ardından Çayeli Sarı Köşk’e geçen RİMED yönetim kurulu ve üyeler burada iftar yemeğinde bir araya geldi.

rimed2.jpg

Sandıkçı, Sarık Köşk’te iftar sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, geçmiş yönetime emeklerinden dolayı teşekkür ederek, bir nöbet değişiminin gerçekleştiğini, Rize’de medya sektörünü daha iyi yerlere taşımak için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.
Rize’ye değer katan her türlü çalışmaya destek vereceklerini ifade eden Sandıkçı, “Amacımız ne üzüm yemek ne bağcıyı dövmek, ne de fincancı katırlarını ürkütmek. Rize’nin geleceğini şekillendirmek için yapılan çalışmalarda yapıcı eleştiri ile katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Rize bize çocuklarımızın emanetidir. Emaneti geleceğe daha sağlam değerler üzerinde taşımak için ‘ben’ değil ‘biz’ olmayı başararak çalışacağız” dedi.

rimed1.jpg

Sandıkçı’nın yönetiminde şu isimler yer alıyor: TRT Rize muhabiri Meryem Şişman, kurucu başkan Turgay Ayhan, Kaçkar TV Mahir Polat Aşık, Çay TV Togay Muratoğlu, Ajans Rize Gazetesi Deniz Varlı, Haber53 editörü Ali Kemal Atik, Olay53 editörü İbrahim Köroğlu, Pazar53 editörü ve İHA Pazar temsilcisi Hızır Tonyalı. 

Denetim Kurulunda ise Çayeli’nden zaman53 editörü Selim Bayraktar, Ardeşen’den gazetelaz editörü Ömer Faruk Zenginal ve Fırtına Gazetesinden Fikret Karabulut yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum