1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize merkez ile Pazar ve Ardeşen'de FETÖ operasyonları
Rize merkez ile Pazar ve Ardeşen'de FETÖ operasyonları

Rize merkez ile Pazar ve Ardeşen'de FETÖ operasyonları

FETÖ/PD'ye yönelik Rize Merkez, Pazar ve Ardeşen ilçelerinde aralarında İşadamı, Esnaf ve Kamu Görevlilerinin de bulunduğu kişilere operasyonlar düzenlendi.

A+A-

Konuyla ilgili Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik Rize ve Pazar Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Soruşturmalar kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Rize Merkez, Pazar ve Ardeşen ilçelerinde aralarında İşadamı, Esnaf ve Kamu Görevlilerinin de bulunduğu; suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kurulan örgüte üye olmak, terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek suçunu işledikleri değerlendirilen şahıslara yönelik olarak yapılan operasyonlarda; 01.06.2016 günü Örgütle bağlantılı H.Ö./ G.G./ A.D./ M.D. isimli şüpheli şahıslar Ardeşen ve Pazar ilçelerinde, E.Y. isimli şahıs ise İstanbul’da yakalanarak gözaltına alınmışlardır. O.H. ve M.Ö. isimli şahıslar ise adreslerinde bulunamamışlardır. Rize merkezde yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde ise adreslerinde bulunamayan İşadamı Y.K., esnaflar Z.R.Ç. ve R.Ç. ile okul müdürü İ.A. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum