1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Milletvekilleri Ardeşen'de
Rize Milletvekilleri Ardeşen'de

Rize Milletvekilleri Ardeşen'de

AK Parti Rize Milletvekilleri Ali Bayramoğlu ile Lütfi Çırakoğlu, Rize programında ilçe belediyelerini ziyaret ederek brifing almaya devam ediyorlar.

A+A-

AK Parti Rize milletvekilleri Ali Bayramoğlu ile Lütfi Çırakoğlu ilçe belediyeleri ve parti teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Ardeşen ilçesini ziyaret eden milletvekilleri ilk olarak yürütülen çalışmalar hakkında Ardeşen kaymakamı Cahit Işık’tan makamında brifing aldılar. Ardından Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Recep Eksilmez’i ziyaret eden Bayramoğlu ve Çırakoğlu çalışmaları sürmekte olan Ardeşen Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler aldılar. Ali Bayramoğlu, Kalkandere ve Ardeşen’deki Organize Sanayi bölgelerini aynı zamanda tamamlamak için çalıştıklarını söyledi.

Milletvekilleri daha sonra Ardeşen Belediyesinde Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan ve Tunca Belediye başkanı İbrahim Pertek’ten belediyelerinin çalışmalarını ve sıkıntılarını içeren bir brifing aldılar. Daha sonra Ardeşen belediyesi ile Ak Parti ilçe teşkilatının ortak düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılan milletvekilleri seçimde vaat ettikleri gibi halkın sorunlarını çözme konusunda gayret sarf ettiklerini belirterek, “Rize’nin sorunları Rize’den çözülecek. Dolayısıyla bu sözümüzü yerine getirmek için 1 haftadan bu yana ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Belediyelerimizin ilçe teşkilatlarımızın sıkıntılarını ve çalışmalarını bir dosya haline getirerek Ankara’ya döneceğiz. Ve bu çalışmaların neticesinde tüm sıkıntıları çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum