1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize otobüsü cayır cayır yandı
Rize otobüsü cayır cayır yandı

Rize otobüsü cayır cayır yandı

Rize'den İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsü bu sabah saat 08.00 sıralarında araçta çıkan yangın nedeniyle tamamen yandı.

A+A-

Düzce TEM otoyolu Beyköy Beldesi Calıcuma köyü mevkiinde sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda bir yolcu otobüsü tamamen yandı.

Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Halil Getir idaresindeki 53 AP 222 plakalı yolcu otobüsü, Düzce TEM otoyolu Beyköy beldesi Çalı Cuma köyü mevkiinde kahve makinesinin bulunduğu yerden yanmaya başladı.

Sürücü Halil Getir, otobüsü emniyet şeridine alarak yolcuları tahliye etmeye başladı. Yolcular, bir anda otobüsün etrafını saran alevler nedeniyle yanmaktan son anda kurtuldu.

33389

Olay yerine gelen Düzce ve Kaynaşlı Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiyenin müdahalesine rağmen otobüs tamamen yandı.

Rize'den İstanbul'a gittikleri öğrenilen yolcular bagajlarını kurtaramadıkları için sürücü Halil Getir'e tepki gösterdiler.

33390

Yolcular ile sürücü arasında tartışma yaşandı. İçinde 37 yolcusu bulunan otobüs yanarak hurdaya dönerken, bazı yolcular başka bir otobüsle yola devam etti. Bazı yolcular ise yanmaktan kurtulmuş olabileceği ihtimali üzerine bagajlarını beklemek için olay yerinde kaldılar. Jandarma, otobüs yangını ile ilgili soruşturma başlattı.

33391

33392

33393

33394

33395

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum