1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Özel Bilge’nin büyük başarısı
Rize Özel Bilge’nin büyük başarısı

Rize Özel Bilge’nin büyük başarısı

Rize Özel Bilge İlköğretim Okulu, Özel Okullar Sınavı'nda il birinciliğini elde ederken, OKS'de de sınava giren öğrencilerinin tamamı barajı geçti.

A+A-

İl Birinciliği Bilge’nin
Özel Bilge İlköğretim Okulu öğrencisi Ilgın Bilge Tarı, Özel Okullar sınavında Rize İl birincisi oldu. Tüm Türkiye’de bin 501’inci sırayı elde eden Tarı, okulunun da gurur kaynağı oldu. Okul Müdürü Satı Turna, yine aynı sınavda öğrencilerinden Büşra Kasap’ın il 3’üncüsü, Berkay Muraoğlu’nun da il 5’incisi olduğunu söyledi.
OKS’de yüzde yüz başarı
Özel Bilge İlköğretim Okulunun bütün öğrencileri OKS sınavında 160 puan barajını geçerek yüzde yüz başarı elde etti. Böylece okulun sınava giren bütün öğrencilerinin tercih yapma hakkı kazandığını söyleyen Okul Müdürü Satı Turna, “ Özel Okullar Sınavı ve OKS’de elde ettiğimizi bu dereceler hepimizin yüzünü güldürdü.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum