1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE PAZAR’DAN BAYBURT’A KİTAP BAĞIŞI
RİZE PAZAR’DAN BAYBURT’A KİTAP BAĞIŞI

RİZE PAZAR’DAN BAYBURT’A KİTAP BAĞIŞI

Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesi tarafından başlatılan ve 5 öğrenci ile yürütülen eTwinning projesi kapsamında toplanan 436 kitap Bayburt'a gönderildi.

A+A-

Yürütücülüğünü Rize’nin Pazar ilçesinde bulunan Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Beden eğitimi ve Spor öğretmeni Abdullah Yıldırım’ın üstlendiği “Kitabın senin olsun kardeşim” adlı etwinning projesinin sonuna gelindi. 

ktp4-003.jpg

5 öğrenci ile yürütülen projede lise, ortaokul ve ilkokul düzeyinde toplamda 436 kitap toplandı. 

ktp3-004.jpg

Toplanan kitapların bağışı için Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişime geçilip kitap ihtiyacı olan okullar tespit edilirken, kitaplar öğrenim düzeylerine göre ayrıldı ve Bayburt’a gönderildi. 

ktp2-007.jpg

Proje hakkında bilgi veren Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Beden eğitimi ve Spor öğretmeni Abdullah Yıldırım, “Bu projeyi gerçekleştirirken öğrencilerde gördüğüm azim ve çabaya hayran kaldım. Her biri dört elle sarıldılar görevlerine. Kitapları ayırırken, gözlerindeki paylaşma heyecanı paha biçilemezdi. Bu tarz projeleri genişleterek devam ettireceğiz.” dedi.

ktp1-006.jpg

ktp-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum