1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize, Rizespor için yürüdü
Rize, Rizespor için yürüdü

Rize, Rizespor için yürüdü

Rizespor'da birlik ve dayanışma yürüyüşü gerçekleştirildi

A+A-

1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, yeni sezon öncesi birlik ve dayanışma yürüyüşü gerçekleştirildi.

rizesp5-002.jpg

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda kulüp başkanı İbrahim Turgut öncülüğünde başlayan yürüyüşe, kurum müdürleri, sporcular ve taraftarlar katıldı.

rizesp4-003.jpg

Yürüyüş öncesinde dev ekranda, yeşil-mavili ekibin yeni sezon formaları tanıtıldı. Ardından başlayan birlik ve dayanışma yürüyüşü, Atatürk ve Cumhuriyet caddelerince devam ederek 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.

rizesp3-004.jpg

Yürüyüş sırasında takımları lehine slogan atan taraftarlar, meydanda bir süre horon oynadı.

rizesp2-005.jpg

Kulüp başkanı Turgut, AA muhabirine, birlik ve dayanışma yürüyüşünün bir başlangıç olduğunu söyledi.

rizesp1-003.jpg

Sportif başarıdan daha değerli olgular olduğunu vurgulayan Turgut, "Sportif başarının üzerinde sloganımızı birlik ve beraberlik olarak belirlemiştik. Birlik ve bütünlüğümüzü perçinleyecek bir hareket gerçekleştirmek istedik ve şehri ortak paydasında bir araya getirmeye çalıştık." dedi.

Turgut, etkinliğe katılımdan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bugün taraftarımız ile keyifli bir yürüyüş gerçekleştirdik. Artık lig başlıyor. Dürüst, ilkeli bir sezon geçireceğiz inşallah. Birlik içerisinde olursak daha güçlü, daha hızlı basamakları çıkacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Yürüyüşe katılan Ali Yaşar Er ise uzun zamandır bu denli coşkulu bir Çaykur Rizespor dayanışması görmediğini kaydederek, "Çok heyecanlıyım. Birlik ve bütünlüğümüzü bozmazsak hedeflediğimiz yere en kısa sürede varacağımıza inanıyorum. Yeter ki herkes elini taşın altına bir parça da olsa koysun. Bu yükü birlikte kaldıracağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız