1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Sağırspor'un hedefi büyük
Rize Sağırspor'un hedefi büyük

Rize Sağırspor'un hedefi büyük

İşitme Engelliler Deplasmanlı Futbol Ligi 4. grubu lider olarak tamamlayan Rize Sağırspor Kulübü, Türkiye şampiyonluğuna oynuyor. İZLE

A+A-

İşitme Engelliler Deplasmanlı Futbol Ligi 4. grubu lider olarak tamamlayan Rize Sağırspor Kulübü, Kayseri'de yapılacak müsabakaları kazanıp Türkiye Şampiyonu olmayı hedefliyor.
Rize Valisi Kasım Esen, Kayseri'ye hareket etmeden önce kendisini ziyaret eden Rize Sağırspor Kulübü futbolcuları ve yönetimini başarılarından dolayı tebrik etti.

Rize Sağırsporlu futbolcuların Türkiye Şampiyonası'nda da başarılı olacaklarına inandığını ifade eden Esen, "Bugüne kadar Rize'yi başarıyla temsil ettiniz. Grubunuzu lider olarak bitirerek önemli bir başarıya imza attınız. Eğer Türkiye şampiyonluğunu da kazanırsanız gelecek yıl bütün masraflarınızı karşılamak için il özel idaresine teklifte bulunacağım." dedi.
Kulüp Başkanı Memiş Kocapir ise yaşadıkları bir çok zorluğa rağmen gruplarını açık farkla lider bitirmeyi başardıklarını söyledi. Gruplarını lider olarak tamamladıktan sonra Türkiye Şampiyonası'na gidebilmek için maddi destek aradıklarını belirten Kocapir, "Sayın valimiz maddi olarak bize önemli destek verdi. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Kocapir, Kayseri'deki şampiyonada gruplarında Ankara, İstanbul ve Hatay ekiplerinin bulunduğunu belirterek, daha önce kaçırdıkları Türkiye şampiyonluğunu bu yıl Rize'ye getireceklerine inandıklarını kaydetti.
Kayseri'de 11-16 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası'na, İşitme Engelliler Deplasmanlı Futbol Ligi'ndeki 4 grubu ilk 2 sırada bitiren 8 takım katılıyor. Oluşturulan 2 grupta mücadele edecek olan takımlar arasında ilk iki sırayı alacak olan takımlar, bir üst tura çıkarak şampiyonluk için mücadele edecek.


Rize Sağırspor, bu sezon 4. grupta oynadığı 14 maçta 13 galibiyet alarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız