1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize siyaseti cenazede saf tuttu
Rize siyaseti cenazede saf tuttu

Rize siyaseti cenazede saf tuttu

Rize'de siyasi rakipler bugünkü cenaze namazında bir araya geldiler. Adaylar, cenazede yan yana saf tuttular.

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize'nin önde gelen esnaflarından Şükrü Vanlı'nın 35 yaşındaki kızı Uğur Vanlı, uzun süredir tedavi gördüğü Lösemi hastalığına yenik düştü. Vanlı için bugün öğle namazının ardından Rize Merkez'de bulunan Orta Cami'de cenaze namazı kılındı. Çok sayıda kişinin katıldığı cenaze namazı rakip siyasileri de bir araya getirdi. Cenaze namazında Rize Valisi Kasım Esen, AK Parti'li Köksal Toptan, Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz ve CHP Rize Milletvekili Mehmet Aslankaya omuz omuza saf tuttular.

Aslankaya ve Yılmaz'la polemikleri bulunan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve AK Parti Rize Milletvekili Adayı Ali Bayramoğlu ise farklı safta yer aldılar. Cenaze namazından sonra Mesut Yılmaz ile Köksal Toptan el sıkışarak konuşmadan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
33 Yorum