1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Şoförler Odası'nda seçim heyecanı
Rize Şoförler Odası'nda seçim heyecanı

Rize Şoförler Odası'nda seçim heyecanı

Ocak ayında yapılacak olan Rize otomobilciler ve şoförler odası seçimlerine kısa bir süre kala, başkan adayları çalışmalarına hız verdi.

A+A-

Beş adayın yarışacağı Rize otomobilciler ve şoförler odası seçimlerinde oldukça iddialı hazırlanan adaylardan Ali Karafazlı önceki gün bazı şoför ve ekip arkadaşlarıyla beraber İyidere’de bir araya geldi.

ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI BİLİYORUZ

Kalabalık bir grup şoför esnafıyla bir araya gelen Karafazlı, şoför esnafının sorunlarını yakinen bildiğini ve bu sorunların çözümü için ciddi bir kadro ile yönetime talip olduklarını belirtti. Ekip arkadaşlarıyla birlikte bir basın açıklaması yapan başkan Adayı Ali Karafazlı, "18. Ocak 2014 tarihinde yapılacak olan Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimde iki aydan beri Şoför esnafının defterlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyerek yönetimdeki arkadaşlarla beraber geçmişteki deneyimlerimizi de ortaya koyarak yeni bir kadro ile aday olmaya karar verdik." dedi.

karafaz1.jpg

BERABER ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

"Bizler hiçbir zaman ferdiyetten yana değil genele hizmet etmek için varız." ifadelerini kullanan Karafazlı şunları söyledi: "Biz esnafımızın üzerindeki yükü arttırmak için değil mevcut sorunlarını bilerek çözüm olarak yükü azaltmak için hep beraber karar vererek yola çıktık. Önümüzdeki bir ay gibi kısa süre içerisinde projelerimizi, çalışmalarımızı sizlerle ve Kamuoyuyla paylaşacağız. Bu sorunların neler olduğu bizler ve şoför esnafı arkadaşlarımız tarafından zaten bilinmektedir. Bu sorunları ortak akılla çözüme kavuşturacak bir kadro oluşturduk. Bizim derdimiz sadece esnaf kardeşimizin derdi değil aynı zamanda yaşanılabilir bir kent yaratma çabası içerisinde olan Rize’de ki tüm kurum ve sivil örgütlerle sağlıklı bir diyalog kurarak onlarında görüşlerini alarak var olan sorunlara ortak çözüm arayışları içerisinde olacağız. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz toplantıda bizlerle birlikte olan ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle bugün aramızda olamayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm aday arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyor hakka hizmet halka hizmettir anlayışıyla tüm hemşerilerimize ve şoför esnafı arkadaşlarımıza saygılarımı sunuyorum."

karafaz2.jpg

karafaz3.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum