1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Spor Kompleksi bitiyor
Rize Spor Kompleksi bitiyor

Rize Spor Kompleksi bitiyor

Rize’nin sportif, sosyal ve ekonomik yapısını değiştirecek projenin birinci ayağında sona doğru yaklaşılıyor.

A+A-

İçerisinde idari bina, UEFA kriterlerine uyumlu 15 bin seyirci kapasiteli kapalı stadyum, 3 bin seyirci kapasiteli spor salonu ve bin seyirci kapasiteli olimpik kapalı yüzme havuzu olan spor kompleksinin yapımı hızla devam ediyor.
Rize İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yapımı devam eden yeni stadyumda incelemelerde bulunan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Proje Müdürü Ensar Halit Ağaoğlu’ndan bilgiler aldı.

Stadyum projesinin Rize için önemli bir yatırım olduğunu belirten Başkan Bakırcı “Stadyum inşaatı çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Aldığımız bilgilere göre çalışmalar programın bir ay ilerisinde seyrediyor. 2008 yılı Ağustos ayında bitirilecek stadyumun ardından ilimizin ekonomisini büyük ölçüde değiştirecek olan iş merkezi inşaatına başlayıp hızla tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Proje Müdürü Ağaoğlu ise yaptığı açıklamada “Hava şartlarına rağmen çok hızlı bir çalışma içerisindeyiz. İnşaatın yüzde 70’e yakın kısmını tamamladık. Düşündüğümüz tarihten daha önce bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyesi Ali Çemberci ise açıklamasında “Yeni stadyum ile şehrimizin sportif yapısı, modern alışveriş merkezi ile sosyo-ekonomik yapısı değişecek. Rize için çok önemli bir kazanç” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum