1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Tarım Müdürlüğü ve Çaykur'a atama
Rize Tarım Müdürlüğü ve Çaykur'a atama

Rize Tarım Müdürlüğü ve Çaykur'a atama

Vekaleten yürütülen Çaykur'da Genel Müdürlüğe asaleten atama yapılırken Rize İl Tarım Müdürü de değişti.

A+A-

Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Şafak Bulut görevden alınırken yerine Rize Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Genç atandı. Yine ÇAYKUR Genel Müdür Vekili olarak görev yapan Yusuf Ziya Alim, ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne asaleten atandı.

genc-002.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan görevden alma ve atamalar neticesinde Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Şafak Bulut görevden alınırken, Bulut’tan boşalan Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Rize Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Genç’in ataması yapıldı.

Atama kararı Resmi Gazetede yayımlanan kararda şunlar kaydedildi: “3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3üncü maddeleri gereğince, Tarım ve Orman Bakanlığı Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Şafak Bulut görevden alınmış ve bu suretle boşalan Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Murat Genç atanmıştır.”

yusufziyaalim5.jpg

Alim, ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne asaleten atandı
ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne asaleten atama ile ilgili olarak Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, "Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6’ncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim atanmıştır." ifadelerine yer verildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum