1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZE TECRÜBELİ HOCAYLA MASAYA OTURDU
RİZE TECRÜBELİ HOCAYLA MASAYA OTURDU

RİZE TECRÜBELİ HOCAYLA MASAYA OTURDU

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, teknik direktör arayışlarını yoğunlaştırdı.

A+A-

Mehmet Özdilek'in ayrılmöasıyla Rizespor gündeminde birçok teknik adamın ismi geçerken yönetimin Hikmet Karaman ile masaya oturduğu öğrenildi.

Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda konuk olacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Rizespor’da bir taraftan da hoca arayışlarını sürdürüyor.

Gündemde bir çok teknik adamın ismi geçerken yönetimin Hikmet Karaman ile masaya oturduğu bilgisi alındı.

Bu sezon lige Mehmet Özdilek’le başlayan yeşil-mavililer Süper Lig’de alınan kötü sonuçların ardından teknik direktörü ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Arjantin'de katıldığı bir programdan önceki gün ülkeye dönen Karaman’ın Rizesporlu yöneticilerle görüşerek büyük oranda anlaştığı ifade edildi.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mehmet Özdilek'in istifasının ardından Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz'in teknik direktör Karaman ile İstanbul'da bir araya gelerek bir süre görüştü.

İki tarafın karşılıklı şartları, ücret ve devre arası transfer çalışmalarının ele alındığı, takımın son durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulunulduğu görüşme sırasında, Karaman'ın 2 yıllık sözleşme istediği öğrenildi.

Teknik direktör Hikmet Karaman konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çok daha zor dönemlerde iki kez Rizespor'da görev yaptığını, Rize'yi çok sevdiğini ve iyi tanıdığını belirterek, "Maalesef her dönemin kendine göre şartları ve özel durumları var. Şimdi önemli olan Rizespor'un içinde bulunduğu durumdan çıkmasıdır. Bunun için de üzerime düşen fedakârlığı yaparım. Hedef sadece takımı ligde tutmak değil. Bu sezon ligi olabilecek en iyi yerde bitirip gelecek sezon ilk 5 içinde yer alacak bir Rizespor için çalışacağım. Yaptığım görüşmede bunun plan ve programını da verdim. Toplantıda gerekli olan her şeyi konuştuk. Artık kararı yönetim verecek. Göreve gelirsem Rize'nin mahallelerinden köylerine kadar herkes Rizespor için heyecanlanıp ayağa kalkacak. Boş olan tribünler tamamen dolacak. Rize halkı Rizespor etrafında toplanacak. Şimdi yönetimin kararını bekliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız