1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize Trabzon'u gözüne kestirdi
Rize Trabzon'u gözüne kestirdi

Rize Trabzon'u gözüne kestirdi

Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay haftasonu Trabzonspor ile yapacakları müsabakada galibiyetten başka alternatifleri olmadığını söyledi.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçını kazanmaktan başka çareleri olmadığını belirterek, "Trabzonspor maçı bizim için ölüm kalım maçı, tek hedefimiz maçtan 3 puanla ayrılmak" dedi.
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde haftalık basın toplantısı düzenleyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iki komşu şehir arasında bir dostluk olduğunu ve bu dostluğa önem verdiklerini ifade ederek, "Biz iki kardeş şehiriz. Sahaya dostluk yansıyacak. Ancak bizim kazanmamız gereken bir maç. Trabzonspor'dan çok bizim puana ihtiyacımız var. Trabzonspor karşısında oynadığımız futbola biraz daha katkı yaparak sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız. Kazanmak zorundayız başka çaremiz yok. Bu maç bizim için dönüm maçı" diye konuştu.
Rıza Çalımbay, hakem hatalarına da değinerek, "Son oynadığımız maçlarda hakem hataları ile yenildik. Bunlara hata değil art niyet denir. Önümüzde 7 maçımız var ve 5 maçı mutlak galibiyetle tamamlayacağız. Ligde kalma mücadelesini onurumuzla vermekteyiz" ifadelerini kullandı.
Takımda Bashir ve Ergin'in cezalı, Seydihan'ın da sakat olduğunu anlatan Çalımbay, Anderson'un hafif sakatlığı bulunduğunu, ancak bu futbolcunun maça yetişeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum