1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Trafik Şubesi yenilendi
Rize Trafik Şubesi yenilendi

Rize Trafik Şubesi yenilendi

Rize Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi'nin iç dizaynı, Rize Belediyesi'nin katkılarıyla yeniden yapıldı.

A+A-

Rize Trafik Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Halil Bakırcı, emniyetin vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla destek verdiklerini söyledi. Belediyenin İl Emniyet Müdürlüğü ile şehirde yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla iş birliği içinde olduğunu ifade eden Başkan Bakırcı, ''Bu kapsamda parkomat sistemini uygulamaya koyduk. Bu uygulama şu ana kadar oldukça iyi işledi. Bu uygulamanın yanında yapacağımız başka uygulamalarla şehirde trafik yoğunluğunun önlenmesini hedefliyoruz.'' dedi.

Trafik Şube Müdürü Ali Rıza Akkuş ise daha önce şubelerinin yaşlı ve hasta olan kişilerin hizmet alması için uygun olmadığını kaydederek, ''Daha önce vatandaşımızın oturması için yer olmadığı için hasta ve yaşlı vatandaşlarımız zorluk çekiyordu. Yapmış olduğumuz çalışma ile şubemize yeni masa, sandalye ve dolaplar aldık. Böylece burada işi olan vatandaşımız işini oturarak, memur ile yüz yüze görüşerek halledebiliyor. Bu nedenle şubemizi yenileme çalışmalarını karşılayan belediyemize teşekkür ediyorum.'' dedi.

Konuşmaların ardından Trafik Şube Müdürü Akkuş, Belediye Başkanı Bakırcı'ya kilim ile tablo, Bakırcı da Akkuş'a bakır tepsi hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız