1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Ülkü Ocağı'nda devir teslim
Rize Ülkü Ocağı'nda devir teslim

Rize Ülkü Ocağı'nda devir teslim

Rize Ülkü Ocağı Başkanlığı’na İmdat Önçırak getirildi. Önçırak'a, kendisi için düzenlenen törende Türk Bayrağı sarılı Kur'an-ı Kerim teslim edildi.

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize Ülkü Ocağı Başkanlığı'na Kerim Özkul'un yerine İmdat Önçırak getirildi.
Rize Ülkü Ocağı'nda görev değişimi dolayısıyla bir tören düzenlendi. Kerim Özkul törende askerlik dolayısıyla görevden ayrılmak zorunda olduğunu belirterek, görevi İmdat Önçırak'a teslim etti. Yeni Başkan Önçırak, ülkücü hareketin yıpratılmak istendiği günlerde birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Devraldığı görevi en iyi şekilde sırtlayarak yapacağına olan inancını dile getiren Önçırak, bu konuda herkese söz vererek destek istedi. Daha sonra Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nden Teşkilat Masası Başkan Yardımcısı Selahattin Şahin, Türk bayrağı sarılı Kuran-i Kerim'i öpüp alnına koyarak yeni Önçırak'a teslim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum