1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Üniversitesi Ukrayna'ya açıldı
Rize Üniversitesi Ukrayna'ya açıldı

Rize Üniversitesi Ukrayna'ya açıldı

Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli ve Öğr. Gör. İdris Turna ile Ukrayna’da ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Denizcilik alanında dünyanın sayılı akademilerinden biri olan Odesa Ulusal Denizcilik Akademisi (Odessa National Maritime Academy) ile ikili işbirliği anlaşmaları yapmak üzere Ukrayna’ya giden Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz Odessa State Economy University ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli ise ziyarette “The Main Factors of Sustainable Development in Maritime Industry” konulu bir konferans verdi.

odessa1.jpg

Öte yandan ikili işbirliği anlaşması sonrası Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, Odessa National Maritime Academy Rektörü Prof. Dr. Mykhaylo V. Miyusov’a hediye verirken, Miyusov da kendisine çeşitli hediyeler verdi.

odessa.jpg

İmza töreni sonrası akademinin tüm laboratuvarları, okul müzesi ve okul gemisi ziyaret edildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum