1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Üniversitesi'nde konferans
Rize Üniversitesi'nde konferans

Rize Üniversitesi'nde konferans

İngiltere’deki Montfort Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Parvez Haris, Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde konferans verdi.

A+A-

İngiltere’deki Montfort Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Parvez Haris, Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde “İnsanların beslenme alışkanlıkları” konulu bir konferans verdi.

Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Anfisi’nde gerçekleştirilen konferansı Rize Üniversite Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Keskin ile çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci takip etti.

Dr. Parvez Haris sunumunda, günümüz toplumlarında insanların sahip oldukları kötü beslenme alışkanlıkları, hatalı diyet uygulamaları, topraktaki zehirli elementlere tüketilen besinler vasıtasıyla maruz kalınması ve bu durumun insan sağlığı üzerindeki etkisi, gıda dışı maddeler vasıtasıyla zehirli elementlere maruz kalınması ve bu konular üzerinde yapılan bilimsel çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

37844

Konferansın bitiminde Dr. Parvez Haris’e Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Keskin tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız