1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Rize usulü trafik kazaları!
Rize usulü trafik kazaları!

Rize usulü trafik kazaları!

Rize'nin 62 noktasına yerleştirilen Mobese kameraları ilginç kazaları böyle görüntüledi.

A+A-

Rize Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilde yaklaşık 1 yıl önce faaliyete geçen MOSEBE sisteminde il merkezinde 60 kamerayla cadde ve sokaklarda izleme yapıldığı belirtildi.
MOBESE kameralarıyla pek çok trafik kazasının kaydedildiğinin ifade edildiği açıklamada, görüntüler sayesinde kazalardaki hatalıların daha iyi görüldüğü belirtildi.
Açıklamada, sürücülerin genellikle dikkatsizlikten dolayı kazaya sebebiyet verdikleri vurgulandı. MOBESE kameraları tarafından kaydedilen bazı trafik kazaları şöyle:
Karadeniz Sahil Yolu Rize Limanı girişindeki kavşaktan dönen bir kamyonete, arkadan gelen ve aynı istikamete giden bir otomobil çarptı. Kamyonetin birkaç metre sürüklendiği kazada, ölen ya da yaralanan olmadı.
Yeniköy Mahallesi'nde kavşaktan iç yola çıkmakta olan minibüs, yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadına çarptı. Yere düştükten sonra çevredekiler tarafından kaldırılan kadın, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Menderes Bulvarı'nda kavşaktan karayoluna çıkmak isteyen otomobil ile kavşağa girmek isteyen otomobil çarpıştı. Araçlardan birinin alev alması üzerine kazazedeler hızla otomobili terk etti. Maddi hasarın oluştuğu kazada yaralanan olmadı. Piriçelebi Mahallesi Ziraat Yokuşu'nda havanın yağışlı olması nedeniyle bir motosiklet sürücüsü, kayarak kamyonete çarptı. Sürücünün, daha sonra kalkarak yoluna devam ettiği görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum