1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Valiliğinde gündem, yaklaşan çay sezonu
Rize Valiliğinde gündem, yaklaşan çay sezonu

Rize Valiliğinde gündem, yaklaşan çay sezonu

Rize'de yaklaşan çay sezonununda uygulanacak yöntemler ve karşılaşılabilecek sorunlara karşı alınacak tedbirleri en ince ayrıntısına kadar değerlendirildi.

A+A-

Rize İl Pandemi Kurulu Toplantısı Vali Kemal Çeber Başkanlığında video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya,  Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Dedebağı İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Tarım ve Orman İl Müdürü Şafak Bulut ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman video konferans yöntemi ile katılırken, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Vali Yardımcıları Abdullah Şen ve Ahmet Dalkıran da Valilik makamında iştirak etti.

val1-031.jpg

Toplantıda, yaklaşan çay sezonu verimliliği, çay sezonu için Rize'ye gelecek olan vatandaşların hangi şartlarda ve nasıl intikal edecekleri, gelen kişilerin nasıl izole edileceği konuları geniş çaplı olarak değerlendirildi.

val2-028.jpg

Vali Çeber, toplantının çok verimli geçtiğini ifade ederek, "İlimizde yaklaşan çay sezonunu ve bu kapsamda uygulayacağımız yöntemler ve karşılaşabileceğimiz sorunlara karşı alacağımız tedbirleri en ince ayrıntısına kadar değerlendirdik. Çay sezonu ilimizde en büyük hareketliliğin yaşandığı dönemlerden bir tanesi. Aynı zamanda ülke olarak Koronavirüs (Covid-19 ) salgınına karşı da yürüttüğümüz bir mücadele var. Bu iki konuda bizler için çok hassas." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum