1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Valiliği'nde intihar girişimi
Rize Valiliği'nde intihar girişimi

Rize Valiliği'nde intihar girişimi

Rize Valiliği'nde istediği yardımı alamayan bir kişi kendisini merdiven boşluğuna atmak isteyince bakın neler oldu...

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Bugün akşam saatlerinde Rize Valiliği'nde meydana gelen olayda Numan Gül (18) isimli genç, Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan istediği yardımı alamayınca intihar girişiminde bulundu. Rize Valiliği salonunda önemli bir toplantının olduğu sırada Valilik Binası'nın beşinci katına çıkan genç, merdiven korkuluklarına oturarak bağırmaya başladı. İntihar girişiminde bulunan genç valilik binasında panik yaşanmasına neden oldu. Valilik personeli bir süre genci kararından vazgeçirmek için uğraştı. Konuşmak için kızgın gencin yanına çıkan bir polis memuru genci etkisiz hale getirerek merdiven boşluğuna atlamasını önledi. Karabük'ten iş bulmak için Rize'ye geldiğini açıklayan Gül, Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan kovulduğunu belirterek, "İş bulmak için Rize'ye geldim. Bir milyara ihtiyacım var. Bu parayı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan istedim. Beni git intihar et diye kovdular. Bende intihara kalkıştım." şeklinde konuştu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Nurettin Köse ise, “Bu genç bize geldi. Samsun’a gitmek istediğini belirtti. Biz de kendisine ‘Karabüklüsün, niye Samsun’a gidiyorsun? Biletini alıp seni Karabük’e yollayalım’ dedik. Bize tutarsız cevaplar verdi. Biz de vakfın Karabük Şubesi'ni aradık. Bu gencin ailesine orada düzenli yardım yapıldığını öğrendik. Diğer illerde de vakıf şubelerine giderek aynı hikaye ile para istediğini tespit ettik ve yardım etmedik” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız