
Rize Valisi Baydaş Pazar'da devlet projelerini inceledi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Pazar'da devlet yatırımı olarak yapılmakta olan Kızkulesi Tesisleri ile Sahil halk plajı ve sosyal donatı alanlarında incelemelerde bulundu.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, ilk olarak Pazar Kaymakamı Hamza İnam ile birlikte Pazar ilçesi Sahilköy’de Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın uhdesinde, Pazar Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapımı gerçekleştirilen halk plajı ve sosyal donatı alanlarında incelemelerde bulundu.

Vali Baydaş, alanı gezerek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Baydaş, daha sonra beraberindekilerle Pazar ilçesinde, Kızkulesi karşısında yer alan sosyal tesis ve rekreasyon alanında incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığ'nın Spor Toto Teşkilatı finansmanıyla, Pazar Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapımı gerçekleştirilen projeyi gezen Vali Baydaş, alanda yürütülen çalışmalar ve tesisin bölgeye sağlayacağı katkılar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Rize-Artvin Havalimanı’nın karşısında konumlanan ve vatandaşların dinlenebileceği, sosyal faaliyetler gerçekleştirebileceği şekilde planlanan proje hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Baydaş, alanın hem bölge halkı hem de şehre gelen misafirler için önemli bir sosyal yaşam alanı olacağını ifade etti.

İncelemeler sırasında çevre düzenlemeleri ve sosyal donatı alanlarını da gezen Vali Baydaş, projenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.











HABERE YORUM KAT