1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize ve Artvin'de yağmur ve kar yağışı bekleniyor
Rize ve Artvin'de yağmur ve kar yağışı bekleniyor

Rize ve Artvin'de yağmur ve kar yağışı bekleniyor

Rize ve Artvin'de bugün akşam saatlerinden itibaren yağmur ve kar yağışı beklendiği bildirildi.

A+A-

ANKARA (AA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, iki ilin kıyı kesimlerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, 800-1000 metre ve üzeri rakımlı yerlerde kuvvetli kar yağışı; Artvin'in Borçka, Şavşat, Murgul ve Ardanuç ilçelerinde ise yer yer yoğun kar yağışı (20 santim ve üzeri) öngörüldüğü belirtildi. 

Ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yüksek kar örtüsüne sahip dik yamaçlarda çığ tehlikesi, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı bölge sakinlerinden dikkatli ve tedbirli olmaları istenen açıklamada, kuvvetli yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceğinin tahmin edildiği ifade edildi. 

- Orta Karadeniz'de fırtına uyarısı
Öte yandan Meteoroloji'den denizler için yapılan uyarıda, Orta Karadeniz'de rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan fırtına şeklinde esmesinin, çarşamba sabah saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız