1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Yeşilay’dan “Bağımlılık Sergisi”
Rize Yeşilay’dan “Bağımlılık Sergisi”

Rize Yeşilay’dan “Bağımlılık Sergisi”

Rize Yeşilay Şubesi tarafından 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Rize’de bir alışveriş merkezinde farkındalık faaliyetleri düzenlendi.

A+A-

Etkinliğin sergi açılışına Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Yeşilay Şube Başkanı Selçuk Beşikçi, Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Şaban Ergene, yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın komisyonu temsilcileri ile diğer ilgililer katıldı.

yesilay2-004.jpg

Baydaş ve beraberindekiler piyano ve keman dinletisinin ardından sergiyi gezerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapılan “Çantanı Kendin Tasarla” etkinliğine katıldı, Yeşilay çantası üzerine gençler ile birlikte boyama yaptı.
Vali Baydaş, burada yaptığı konuşmada, gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için sigara, alkol ve uyuşturucudan uzak durmaları gerektiğini vurguladı.

yesilay1-005.jpg

Baydaş, "Sadece kendi çocuklarımızla değil, bağımlı olan ve olma ihtimali bulunan herkesle ilgilenmemiz gerekiyor. Bu konuda herkesin bilinçlenmesi lazım." dedi.

yesilay7.jpg

Yeşilay Haftası kapsamında etkinlikte 53 tablonun yer aldığı “Dünya Karikatüristlerinin Gözünden Bağımlılık” Sergisi’nin yanı sıra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle “Kadınlar Günü Çantanı Kendin Tasarla” etkinliği ile kadınlara yönelik faaliyet düzenlendi.

yesilay3-001.jpg

Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde eğitim gören gönüllü genç Yeşilay temsilcileri tarafından da “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” standında Yeşilay ve YEDAM hakkında bilgilendirme yaparak, vatandaşlara ve çocuklara çeşitli materyaller hediye edildi.

yesilay8.jpg

Sergi alanında gün boyunca keman ve piyano ile sanat dinletisi de vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

yesilay5.jpg

yesilay6.jpg

yesilay4-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız