1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de örnek aile çalışması
Rize’de örnek aile çalışması

Rize’de örnek aile çalışması

Bakanlık düzeyinde ülke genelinde başlatılan örnek aile çalışması için Rize Valisi Kasım Esen ildeki programla ilgili basın açıklaması yaptı.

A+A-

Dilek ASLAN - Aileden Sorumlu Devlet bakanı Nimet Çubukçu tarafından ülke genelinde başlatılan “Biz bir aileyiz” kampanyası ile ilgili Rize Valisi Kasım Esen bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Vali Esen proje ile ırk, dil, din ayrımı gözetmeksizin sağlam ve dinamik temelleri milli değerlerimiz bağlamında ortaya koymak suretiyle bütün insanlığa gösterebilecek timsal abidesi aileleri belirlemeyi amaçladıklarını ifade ederek, “Böylece toplumsal yapımızı güçlendireceğiz. Bilhassa fedakârlık, emanet, sadakat, dürüstlük, yetim ve yoksula yardım, koruma, sosyal dayanışma gibi değerleri temsil eden ailelerin öyküleri ile birlikte belirlenmesi esastır. Bu proje kapsamında, sosyal yaşamın olumsuzluklarından etkilenen aile yapımıza kamuoyunun ilgi ve duyarlılığını artırmak amaçlandı. Ankara’da Sayın Başbakanımızın katılacağı büyük buluşma nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede ilimizin kültürel kimliğini temsil edebilecek ve başarı öyküsüne sahip bir ailenin belirlenmesine çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız