1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de uyuşturucu operasyonu
Rize’de uyuşturucu operasyonu

Rize’de uyuşturucu operasyonu

Uzun süredir İstanbul ve Rize bağlantılı uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 4 kişi Rize'de suçüstü yakalanarak tutuklandılar.

A+A-

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre İstanbul ve Rize bağlantılı olarak uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilen 4 şahsa yönelik yapılan çalışmalar sonucunda bir operasyon düzenlendi. İstanbul’dan kargo yoluyla Rize’ye uyuşturucu hap gönderileceği bilgisine ulaşan Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kargo şubesinde operasyon düzenledi. İçerisinde 53 adet ecstasy olarak tabir edilen sentetik uyuşturucu hap bulunan kargo paketini teslim alan 2 kişi yapılan operasyon sonucunda yakalandılar. Olayla ilgisi olduğu belirtilen 2 ayrı şahıs ise da aynı gün yapılan operasyonla gözaltına alındılar. Yakalanan 4 kişi uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından tutuklanarak Trabzon Kapalı Cezaevine gönderildiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum