1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de 36 köy yolu kapalı
Rize'de 36 köy yolu kapalı

Rize'de 36 köy yolu kapalı

Rize'de kar nedeniyle 36 köy yolu ulaşıma kapandı.

A+A-

İkizdere'de 17, Çamlıhemşin'de 8, Ardeşen'de 4, Pazar'da 3, Güneysu'da 2, Çayeli ve Fındıklı ilçesinde birer köyle ulaşım sağlanamıyor. İl Özel İdaresinin 101 personeli, 51 iş makinesi yardımıyla karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Karayolları ekipleri Ovit Dağı Sivrikaya mevkisindeki tünel bölgesi ile Ayder Yaylası'na ulaşımın sağlandığı yolda buzlanmaya karşı tuzlama yapıyor.

kar2-058.jpg

KAR UYARISI

Bu arada Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada yeni bir soğuk hava dalgasının etkisini göstereceği belirtildi.

Son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz'in doğusunda kıyılarda yağmur, iç ile yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağış beklendiği belirtildi.

kar1-058.jpg

Açıklamada, yağışların yarın sabah ilk saatlerden itibaren Rize'nin doğusu, Artvin çevreleri ile Ardahan'ın kuzeyinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı olarak görüleceği tahmin edildiğinden başta buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olunması istendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız